Ofertă Bobcat de finanțare în România

Ofertă Bobcat de finanțare în România

Dobândă de 0% timp de 24 de luni, valabil numai până pe 30.09.2024.

La Bobcat, înțelegem provocările pe care le reprezintă schimbările economice globale și locale actuale pentru clienții noștri. Pentru a vă ajuta să finalizați cu succes toate activitățile companiei, vă oferim o rată a dobânzii de 0% pentru toate utilajele Bobcat noi.

Termeni și condiții

Campania se adreseaza doar persoanelor juridice. Sub rezerva verificarilor de acceptare și accesibilitate. Campania disponibila până la 30.9.2024. Disponibil numai pentru echipamente noi. Ofertele sunt bazate pe incheierea unui contract de vanzare cumparare incheiat. Bunul va intra in posesia clientului doar dupa ce toate plățile au fost efectuate. Opțiuni de finanțare alternative disponibile. Se aplică termenii și condițiile. Imaginile sunt doar pentru scopuri ilustrative. Erorile, modificarile sau revocarea pot aparea în orice moment. Disponibil de la toți dealerii Bobcat din Romania. Discutați cu distribuitorul Bobcat pentru detalii. Finanțarile sunt asigurate de finanțiatori autorizați și reglementați de catre Banca Națională a României. Bobcat își rezervă dreptul de a modifica acest program în orice moment sau de a-l întrerupe fără notificare prealabilă.

Vom folosi detaliile dvs. de contact pentru a vă trimite oferte online. De asemenea, vom împărtăși datele dvs. cu parteneri de încredere care ar putea să vă contacteze în legătură cu opțiunile de finanțare.