Оферта за финансиране на Bobcat за България

Оферта за финансиране на Bobcat за България

0% лихва за 36 месеца, валидно до 30.9.2024.

В Bobcat разбираме предизвикателствата, които текущите глобални и местни икономически промени създават за нашите клиенти. За да може бизнесът Ви да тече безпроблемно, предлагаме 0% лихвен процент за всички нови машини Bobcat.

Общи условия

Общи условия: Финансирането е предназначено само за бизнес цели. Подлежи на проверка за приемане и достъпност. Кандидатът трябва да има навършени 18 години. Промоционален период до 30 септември 2024. Предлага се само за ново оборудване. Предоставените оферти са въз основа на споразумения за финансов лизинг. Първоначалната вноска и административната такса се дължат при подписване. Собствеността на оборудването ще се прехвърли към клиента, след като бъдат извършени всички плащания, включително опцията за закупуване + ДДС. Предлагат се алтернативни опции за финансиране. Прилагат се Общите условия. Снимките са само с илюстративна цел. Bobcat запазва правото си при възникване на грешки, допълнения, промяна или отмяна на условията да извършва нужните промени по всяко време. Предлага се при българския търговец на Bobcat. За повече информация се обърнете към вашия търговец на Bobcat. Финансирането се предоставя от лизингова компания одобрена и регулирана от Българската Национална Банка. Bobcat запазва правата си да променя тази програма по всяко време или да я прекрати без предупреждение.

Ще използваме данните Ви за контакт, за да Ви изпращаме оферти онлайн. Също така ще споделим Вашите данни с доверени партньори, които може да се свържат с Вас относно възможности за финансиране.