Bobcat-tilbud om finansiering i Danmark

Bobcat-tilbud om finansiering i Danmark

0% rente i 36 måneder. Gælder kun indtil 30/9 2024.

Hos Bobcat forstår vi de udfordringer, vores kunder er ramt af via de aktuelle ændringer i den globale og lokale økonomi. For at holde din forretning godt i gang tilbyder vi en rente på 0 % på alle nye Bobcat-maskiner.

Vilkår for finansieringskampagne: Kampagne forbeholdt alle Bobcat loaders og gravemaskiner (MEX, CTL, SSL, TLS, CWL ekskl. TLS roto) leveret mellem 01/07/2024 til 30/09/2024. Dette begrænsede tilbud (36 måneder - rentesats 2.30 %, 20% udbetaling og 30% restværdi) er et produkt fra Doosan Bobcat Capital Solution (DBCS) og er under forudsætning af accept for finansiering og godkendelse fra DBCS og en af dets finansieringspartnere. Kontakt venligst din autoriserede Bobcat-forhandler i Danmark for alle detaljer omkring finansieringen. Tilbuddet er forbeholdt erhvervskunder. Bobcat forbeholder sig ret til at ændre eller opsige dette program uden forudgående varsel.

Vi bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig tilbud online. Vi deler også dine data med partnere, vi har tillid til, og som kan kontakte dig vedrørende finansieringsmuligheder.